koivikko

Vuoden 2022 luonnontuotetoimija -tunnustuspalkinto myönnettiin KÄÄPÄ Biotech Oy:lle eilen valtakunnallisilla Luonnontuotepäivillä Mikkelissä.

KÄÄPÄ Biotech "tutkii, innovoi ja kehittää ratkaisuja sienien käyttöön luoden uusia mahdollisuuksia maaseudun yritystoiminnalle. KÄÄPÄ Biotech Oy:n toimintamalli, joka korostaa vastuullista metsänhoitoa ja luotettavaa, jäljitettävää raaka-aineen tuotantoa, toimii tulevaisuuden markkinoiden edellyttämällä tavalla," kuvailee Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry tunnustuspalkinnon perusteluja. 

"KÄÄPÄ Biotech on toimialallaan edelläkävijä - niin sienitieteellisten innovaatioiden kaupallistajana kuin tuoteinnovaatioidenkin kehittämisessä. Ihmisten ja ympäristön hyvinvointi on kaiken toimintamme ytimessä. Tuotekehityksemme taustalla on uusin tieteellinen tutkimustieto ja toimialan johtavat tuotantomenetelmät. Yrityksemme on vahvassa kasvuvaiheessa ja yhteistyöverkostomme laajenee kansainvälisesti koko ajan. Voimme olla ylpeitä laadukkaista suomalaisista raaka-aineistamme ja suomalaisesta osaamisesta, jotka ovat menestyksemme ja kasvavan vientikysynnän taustalla," kertoo KÄÄPÄ Biotechin kaupallinen johtaja Otso Mursula

KÄÄPÄ Forestin metsäpalvelujohtaja Maria Suonpää kertoo Länsi-Uusimaa -lehdelle arvostavansa suuresti yrityksen saamaa tunnustusta. ­"Olemme kokeneet koko ajan tekevämme tärkeää työtä luonnontuotealalla, ja on ihanaa huomata, että myös muut arvostavat työtämme. Tämä vahvistaa tunnettamme siitä, että teemme oikeita asioita oikealla tavalla."

Vuoden luonnontuotetoimija

Lue aiheesta Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry:n verkkosivuilta

Lue uutinen Länsi-Uusimaa -lehden verkkosivustolta (vain tilaajille) 

Lue uutinen Maaseudun Tulevaisuuden verkkolehdestä
 

Haluan lisätietoja pakurin viljelystä

Olen kiinnostunut
KÄÄPÄ Forest ostaa pakurisadon.
KÄÄPÄ Forest istuttaa pakurin
Esim. ilmoitathan tässä, mikäli toivot yhteydenottoa puhelimitse toimistoaikojen ulkopuolella (klo. 16-18).
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
By sending a message, you accept our privacy policy practices